Thierry Aartsen lijsttrekker

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VVD Breda is Thierry Aartsen verkozen tot lijsttrekker van de VVD Breda. Zie onderstaand persbericht.

Thierry Aartsen (27) lijsttrekker VVD Breda voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018

De leden van de VVD Breda hebben op dinsdagavond 20 juni Thierry Aartsen gekozen als lijsttrekker voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen. Aartsen is raadslid in zijn geboortestad sinds 2010  en sinds september 2015 fractievoorzitter van de 8 koppige VVD fractie in de Bredase Gemeenteraad. Daarnaast werkt bij als accountmanager bij een ondernemersvereniging. Bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen was hij kandidaat Kamerlid en voerde een succesvolle campagne. 

Aartsen: “Het is een grote eer om lijsttrekker te zijn van VVD Breda. De VVD is een échte volkspartij van en voor ondernemende mensen, voor iedereen die iets van hun leven willen maken; voor iedereen die de handen uit z’n mouwen wil steken.” 

Tijdens de ledenvergadering sprak Thierry Aartsen zijn inhoudelijke ambities voor de komende verkiezingen uit: “Ik wil gaan voor een Breda waar het goed wonen, werken en leven is. De VVD heeft een flinke ambitie voor de stad en haar dorpen. Wat de VVD betreft zetten we in op groei: een flinke groei van het aantal banen en ondernemers. We moeten investeren in meer koopwoningen voor jonge starters bijvoorbeeld. Daarnaast is het belangrijk dat je niet meer stilstaat maar doorrijdt met je auto op bijvoorbeeld de Noordelijke -en Zuidelijke rondweg.  ” 

De kersverse lijsttrekker stelt zich in dit filmpje uitgebreid voor aan de mensen in de stad en de dorpen: 

https://www.youtube.com/watch?v=MJxkDSE68nE&feature=youtu.be 

Partijvoorzitter Ine van Hasselt: “Ik ben zeer blij met het feit dat onze leden Thierry het vertrouwen geven om de VVD opnieuw de grootste partij te maken. Wij hebben alle vertrouwen in onze lijsttrekker.”

De kandidatenlijst van de VVD wordt in november bekend gemaakt. Leden kunnen zich nu kandidaatstellen. Het verkiezingsprogramma van de VVD wordt in oktober verwacht. 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie: neem contact op met Thierry Aartsen +31630066275 of via t.aartsen@gmail.com.