Stamppotten diner met Gerrit Zalm

Kom naar het VVD Breda Stampotten Diner met Gerrit Zalm en Thierry Aartsen!

Beste liberalen,  

Graag nodigen wij u uit voor het VVD Breda Stamppotten Diner. Dit festijn vindt plaats op maandag 4 december a.s. in Restaurant Den Boerenstamppot in Breda. 

Het Stamppotten Diner combineert lekker nostalgisch eten met een tweetal bevlogen sprekers. Tijdens deze avond spreken niemand minder dan Gerrit Zalm en Thierry Aartsen. Onderwerpen zijn de aankomende gemeenteraadsverkiezingen en de afgelopen kabinetsformatie. Daarnaast is het vooral ook de bedoeling om gezellig en informeel te tafelen met elkaar.  

Het driegangendiner vindt plaats in een waar Bredaas fenomeen: Restaurant Den Boerenstamppot in de Schoolstraat in de binnenstad van Breda. De avond begint om 19:00 en zal tot ongeveer 21:30 duren. Daarna is er natuurlijk nog een borrel op eigen gelegenheid bij Studio Dependance.  

Kosten voor dit buitengewone diner zijn EUR 50,- p.p. Studenten betalen een gereduceerde prijs van EUR 25,- (op vertoon van een studentenkaart).  De opbrengsten van dit diner gaan naar de verkiezingscampagne, zodat de VVD ook na 21 maart 2018 de grootste partij van Breda blijft. 

De avond staat open voor iedereen, VVD-lid of niet-lid, dus neem gerust iemand mee naar deze leuke en gezellige avond! 

Sprekers tijdens het Stamppotten Diner zijn: 

Gerrit Zalm: had als informateur de doorslaggevende rol tijdens de afgelopen kabinetsformatie. Maar hij is vooral bekend geworden als partijleider van de VVD en langstzittende minister van Financiën. 

Thierry Aartsen:  lijsttrekker van de VVD voor de Bredase gemeenteraadsverkiezingen. Hij is nu fractievoorzitter van de VVD in de Bredase gemeenteraad.    

Registreren voor het stamppot diner kan door een e-mail te sturen naar stamppot@vvd-breda.nl.

Met vriendelijke groet, 

VVD Breda