Alfred Arbouw onderscheiden met Mr. D.U. Stikkerplaquette

Tijdens onze Algemene Ledenvergadering op 23 mei jl. heeft de VVD Breda afscheid genomen van Alfred Arbouw. In 2002 is Alfred in Breda gestart als wethouder voor de VVD en hij heeft sindsdien alle functies vervuld die er zijn: wethouder, fractievoorzitter en lijsttrekker.

Maar we zullen Alfred toch vooral blijven herinneren als wethouder, en dan met name wethouder Ruimtelijke Ordening, Stedelijke Ontwikkeling en Grote Projecten. Want noem het maar op en Alfred is er bij betrokken geweest: Openen Haven, uitbreiding Teteringen, CSM terrein, samenvoeging Amphia, nieuwbouw Station etc. etc.

Alfred was altijd duidelijk en integer: hij probeerde een oplossing te vinden waar iedereen tevreden mee was, en hij beloofde nooit iets als hij het niet waar kon maken. Alfred heeft in Breda en ver daarbuiten in de regio, een goede reputatie opgebouwd. Niet alleen bij de VVD maar bij alle politici, zelfs van de oppositiepartijen. Zo ook bij gewone burgers en bij de ambtenaren die hem op handen dragen.

Na Ine van Hasselt, voorzitter van het bestuur, is Alfred, via een videoboodschap, ook toegesproken door Klaas Dijkhoff, fractievoorzitter VVD Tweede Kamer. Klaas en Alfred hebben in Breda nauw samengewerkt en Klaas heeft zijn waardering uitgesproken voor de inzet van Alfred en hem alle succes in de toekomst toegewenst.

Tot slot was het de beurt aan Eric Wetzels, vice-voorzitter van het Hoofdbestuur. Eric had de eer om de Mr. D.U. Stikkerplaquette aan Alfred uit te reiken wegens zijn vele verdiensten voor de VVD en de stad Breda.

De VVD Breda is Alfred veel dank verschuldigd. Wij wensen hem, en natuurlijk zijn vrouw Marianne en de kinderen, het allerbeste toe en natuurlijk veel succes in de toekomst!